Меню
Запазете час за консултация
Моля попълнете, за да се свържем с Вас и да уточним времето и начина на Вашата консултация Ви.
Код на организация *
Име и фамилия *
Пол *
Възраст *
Телефон *
Email *
Населено място *
Защо се свързвате с Kabinet.bg? Опишете накратко какво Ви тревожи *
Предпочитан начин за провеждане на консултациите *
Предпочитан език за провеждане на консултацията *
Посочете кой ден е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Посочете кой час е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Имате ли предишен опит с психотерапия или консултации?
Има ли нещо друго, което е важно да знаем?
Изпращайки заявката за консултация, Вие се съгласявате с Общите условия и Политиката ни за поверителност.

За нас

Private.kabinet.bg - е компания, чиято дейност е насочена към бизнеса и организациите. Предлагаме психотерапия и емоционална подкрепа - индивидуално, на семейства, групи, екипи, организации и мениджмънта - на различни бизнес компании, организации и екипи.

Предимства

  • Голям екип от професионални психотерапевти и консултанти с най-високи професионални стандарти и етични норми на практикуване.
  • Квалификация и дългогодишен опит в различни индивидуална и групова психотерапия: психоанализа, групова анализа, психодрама, системно-семейна терапия, арт терапия и др.
  • Професионален екип с богат опит и работещ на 7 езика – български, английски, френски, немски, руски, турски, гръцки.
  • Дългогодишен опит и компетентност в широк спектър проблематика: професионално прегаряне; тревожно-депресивни състояния (депресия, фобии, паник атаки, натрапчиви мисли); травматични преживявания и загуби; проблеми на пола и сексуалната ориентация; хранителни разстройства; зависимости; детско-юношески поведенчески проблеми и др.

Кои са консултантите?

Консултантите ни са 25 професионалисти-психотерапевти с международно призната квалификация, с богат и разнообразен опит от работа с различни психотерапевтични и психо-социални подходи с различни теми, групи и социокултурни контексти. Опитът на екипа обхваща над 250 терапевтични часа и 6 групови сесии с пациенти на седмица, дългосрочни образователни програми, опит от работа с групи и социални проекти за подкрепа.

Консултантите ни са членове на различни местни и международни професионални организации и общности, сред които Българското общество по групова анализа и групови процеси (БОГАГП), Българска асоциация по психотерапия (БАП), Българско дружество по психодрама и групова терапия (БДПГТ), The European Confederation of Psychoanalytic Psychotherapies и други.

Партньорство и произход на идеята

Екипът ни е свързан с Българското общество за групова анализа и групови процеси (БОГАГП) – като образователна традиция, стандарти на обучение практикуване и професионални етични норми. БОГАГП е българска неправителствена организация работеща в обществена полза, която развива идеи, практики и образователни инициативи в областта на психотерапията. Работи в партньорство с Университет „Зигмунд Фройд“ във Виена (SFU Vienna). Нашият екип прилага и популяризира стандартите за професионална компетентност в съответствие със стандартите и етиката на Българското общество за групова анализа и групови процеси (БОГАГП), Българската асоциация по психотерапия (БАП) и Европейската асоциация за психотерапия (EAP).

За Българското общество по групова анализа и групови процеси (БОГАГП)

БОГАГП е създадено през съществува от 2013 и обединява екип от професионални психотерапевти и социални работници с най-висок ценз за практикуване – по български и международни стандарти (на Европейската асоциация по психотерапия – EAP) – на индивидуална и групова психотерапия, психотерапевти в процес на обучение и работещи под супервизия. Обществото е член на Европейската асоциация по психотерапия (EAP). Работи в тясно сътрудничество с Университет „Зигмунд Фройд“ във Виена (SFU Vienna), с „Психоаналитичен семинар Инсбрук“ (PSI) и редица други местни и международни организации. В обучителните програми на БОГАГП преподават международно признати и с известност от целия свят психотерапевти и лектори.
© 2021 Всички права запазени за Kabinet.bg ∙ Общи условияПолитика за поверителност
Този сайт използва бисквитки. С влизането си в онлайн платформата private.kabinet.bg на Кабинет ООД Вие се съгласявате с Общите условия и Политика за поверителност.
Close