Меню

Психотерапия и емоционална подкрепа за бизнеса и организациите

Private.kabinet.bg е компания, чиято дейност е насочена към бизнеса и организациите. Работим индивидуално, със семейства, групи, екипи, организации и управлението на бизнес компании, организации и институции.

Консултантите са професионалисти-психотерапевти с богат и разнообразен опит в работата с различни психотерапевтични и психо-социални подходи и с различни теми и нужди.

Как работи?

Запазете час за Вашата конфиденциална консултация с професионалист 24/7 на private@kabinet.bg и във формата Запази час и на телефонната линия от 10:00 до 16:00 часа всеки делничен ден, като споделите уникален код за регистрация на Вашата организация/компания/програма за психично здраве.

Имате възможност за разговор по телефон, видео връзка или на живо при договорка с Вашия консултант.
Свържете се с нас
Цитирайте Вашия уникален код на 0800-20-202, private@kabinet.bg или във формата запазете час.
Запазете час
Заедно ще уточним най-удобното време за Вашата консултация.
Получете консултация
Получете своята консултация по телефон, видео връзка или на живо.

За нас?

Private.kabinet.bg е компания, чиято дейност е насочена към бизнеса и организациите. Предлагаме психотерапия и емоционална подкрепа – индивидуално, на семейства, групи, екипи, организации и мениджмънта – на бизнес компании, организации и екипи.

Консултантите са професионалисти-психотерапевти с богат и разнообразен опит в работата с различни психотерапевтични и психо-социални подходи и с различни теми и нужди: ние ще ви подкрепим по време на криза, при лични предизвикателства и промени, повишена тревожност, загуба, болест и всичко, което Ви създава дискомфорт.

Научете повече

Банкова информация:
Кабинет ООД
УниКредит Булбанк АД
IBAN: BG69UNCR70001524366050 (лева)
SWIFT: UNCRBGSF

Партньори

Екипът ни е свързан с Българското общество по психоанализа и групова анализа (БОПГА) – като образователна традиция, стандарти на обучение, практикуване и професионални етични норми. БОПГА е българска неправителствена организация, работеща в обществена полза, която развива идеи, практики и образователни инициативи в областта на психотерапията.

Работи в партньорство с Университет „Зигмунд Фройд“ във Виена (SFU – Vienna). Нашият екип прилага и популяризира стандартите за професионална компетентност в съответствие със стандартите и етиката на Българското общество по психоанализа и групова анализа (БОПГА), Българската асоциация по психотерапия (БАП) и Европейската асоциация за психотерапия (EAP).

Инвеститор в private.kabinet.bg е „Иновейшън Кепитъл Фонд“ КДА, чиято дейност се изпълнява със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020, управлявано от Фонд на фондовете в България. Стойността на финансирането е €25,000.
© 2021–2022 Всички права запазени за Kabinet.bg ∙ Общи условияПолитика за поверителност
Този сайт използва бисквитки. С влизането си в онлайн платформата private.kabinet.bg на Кабинет ООД Вие се съгласявате с Общите условия и Политика за поверителност.