Меню
Запазете час за консултация
Моля попълнете, за да се свържем с Вас и да уточним времето и начина на Вашата консултация Ви.
Код на организация *
Име и фамилия *
Пол *
Възраст *
Телефон *
Email *
Населено място *
Защо се свързвате с Kabinet.bg? Опишете накратко какво Ви тревожи *
Предпочитан начин за провеждане на консултациите *
Предпочитан език за провеждане на консултацията *
Посочете кой ден е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Посочете кой час е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Имате ли предишен опит с психотерапия или консултации?
Има ли нещо друго, което е важно да знаем?
Изпращайки заявката за консултация, Вие се съгласявате с Общите условия и Политиката ни за поверителност.

Психотерапия и емоционална подкрепа за бизнеса и организациите

Private.kabinet.bg е компания, чиято дейност е насочена към бизнеса и организациите. Работим индивидуално, със семейства, групи, екипи, организации и управлението на бизнес компании, организации и институции.

Консултантите са професионалисти-психотерапевти с богат и разнообразен опит в работата с различни психотерапевтични и психо-социални подходи и с различни теми и нужди.
Запазете час за Вашата конфиденциална консултация с професионалист 24/7 на private@kabinet.bg и във формата Запази час и на телефонната линия от 10:00 до 16:00 часа всеки делничен ден, като споделите уникален код за регистрация на Вашата организация/компания/програма за психично здраве.

Имате възможност за разговор по телефон, видео връзка или на живо при договорка с Вашия консултант.
Свържете се с нас
Цитирайте Вашия уникален код на 0800-20-202, private@kabinet.bg или във формата запазете час.
Запазете час
Заедно ще уточним най-удобното време за Вашата консултация.
Получете консултация
Получете своята консултация по телефон, видео връзка или на живо.

За нас?

Private.kabinet.bg е компания, чиято дейност е насочена към бизнеса и организациите. Предлагаме психотерапия и емоционална подкрепа – индивидуално, на семейства, групи, екипи, организации и мениджмънта – на бизнес компании, организации и екипи.

Консултантите са професионалисти-психотерапевти с богат и разнообразен опит в работата с различни психотерапевтични и психо-социални подходи и с различни теми и нужди: ние ще ви подкрепим по време на криза, при лични предизвикателства и промени, повишена тревожност, загуба, болест и всичко, което Ви създава дискомфорт.

Научете повече

Партньори

Екипът ни е свързан с Българското общество за групова анализа и групови процеси (БОГАГП) – като образователна традиция, стандарти на обучение практикуване и професионални етични норми. БОГАГП е българска неправителствена организация работеща в обществена полза, която развива идеи, практики и образователни инициативи в областта на психотерапията.

Работи в партньорство с Университет „Зигмунд Фройд“ във Виена (SFU – Vienna). Нашият екип прилага и популяризира стандартите за професионална компетентност в съответствие със стандартите и етиката на Българското общество за групова анализа и групови процеси (БОГАГП), Българската асоциация по психотерапия (БАП) и Европейската асоциация за психотерапия (EAP).
© 2021 Всички права запазени за Kabinet.bg ∙ Общи условияПолитика за поверителност
Този сайт използва бисквитки. С влизането си в онлайн платформата private.kabinet.bg на Кабинет ООД Вие се съгласявате с Общите условия и Политика за поверителност.
Close